De Veersloot toch drie weekenden geopend!

Nieuws

De Veersloot toch drie weekenden geopend!

vrijzwemmen buitenbad 2

Goed nieuws! Vanaf vrijdag 16 augustus kunnen we De Veersloot drie weekenden achter elkaar openen.

Misschien heb je het twee weken geleden wel gezien. De Veersloot kwam voorbij in zowel het Jeugdjournaal als het NOS-journaal. Het was prachtig mooi weer, maar het bad kon wegens een tekort aan personeel haar deuren helaas niet openen.

Door deze publiciteit zijn wij in contact gekomen met een aantal mensen die ons graag uit de brand zouden willen helpen. We zijn dan ook heel blij dat we kunnen melden dat we De Veersloot vanaf vrijdag 16 augustus voor drie weekenden heropent kan worden!

Van 16 t/m 18 augustus, 23 t/m 25 augustus en 30 augustus t/m 1 september kun je bij De Veersloot terecht voor een lekkere verkoelende duik in ons mooie bad. Je kunt op deze dagen van 10:00 tot 11:00 uur komen banenzwemmen en van 11:00 - 17:00 uur is het bad geopend voor recreatief zwemplezier.

Op deze dagen kunnen er alleen losse kaartjes gekocht worden. Online kun je deze kopen voor €5,50 en aan de kassa kosten de kaartjes €7,00. Heb jij nog een abonnement? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom.

In de horeca wordt op deze dagen alleen ''koude'' horeca verkocht, zoals drinken, ijs, koek, snoep en chips. Warme snacks, zoals patat en tosti's, verkopen we op deze dagen helaas niet.

Wij kijken uit naar negen mooie dagen vol zwemplezier en enthousiaste bezoekers. Hopelijk tot dan!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.