De Veersloot blijft helaas gesloten

Nieuws

De Veersloot blijft helaas gesloten

gesloten.png

Zwembad De Veersloot is tot de start van het zomerseizoen (22 juli 2024) niet open geweest. Het doet ons geen plezier te melden dat het zwembad per 22 juli ook niet open gaat.

Ondanks ruime inspanningen zijn we er helaas niet in geslaagd om de vereiste personele bezetting rond te krijgen. De krapte op de arbeidsmarkt heeft ook binnen de zwembadbranche hard toegeslagen. Zwembad De Veersloot is hiermee niet veilig om voor zwembadbezoek open te stellen.

Wij realiseren ons dat dit geen fijne boodschap is. Wel kun je met jouw abonnement nog steeds terecht in openluchtbad Maarten van der Weijdenbad in Warmenhuizen en het overdekte zwembad De Wiel in Schagen.

Mocht je jouw abonnement niet willen gebruiken voor bezoek aan deze zwembaden? Dan verzoeken we je even langs te gaan bij de receptie van zwembad De Wiel in Schagen voor een restitutie van 75% van het aankoopbedrag. Neem in dat geval even jouw zwempas en legitimatiebewijs mee.

Heb je verder nog vragen? Stuur dan even een mailtje naar info@schagenactief.nl. Hopelijk tot snel in een van onze andere zwembaden!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.